top of page

Advies

"Als bedrijf bieden we niet alleen geavanceerde softwareoplossingen aan, maar ook deskundig advies en begeleiding om organisaties te ondersteunen bij hun volledige digitalisatieproces."

Wij begrijpen dat digitalisering een uitdagend en tijdrovend proces kan zijn. Daarom begeleiden wij onze klanten stap voor stap in hun digitalisatie, zodat ze niet alleen profiteren van onze geavanceerde softwareoplossingen, maar ook van onze expertise en ondersteuning. Ons doel is om het traject naar een digitale transformatie zo soepel en efficiënt mogelijk te maken, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van elke organisatie.

Ontzorging

"Bij Dipla geloven we in de kracht van samenwerking. Door ons partnerschap met Natuurpro bieden we een unieke oplossing voor groenbeheer en ontzorging."

natuurpro.png

​Waarom Dipla en Natuurpro?

Onze samenwerking met Natuurpro biedt een ongeëvenaarde ontzorgingsoplossing. Met hun netwerk van specialisten en onze geavanceerde PDCA-tool kunnen we elk aspect van uw groenbeheer optimaliseren. Of je nu volledige ontzorging wenst of specifieke expertise zoekt, wij leveren maatwerk dat aan al je behoeften voldoet.

Neem contact op voor een persoonlijk advies

Ben je klaar om je groenbeheer naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe Dipla en Natuurpro je kunnen ontzorgen en ondersteunen met een op maat gemaakte oplossing.

Bij Dipla maken we samenwerken eenvoudig en effectief. Samen bereiken we meer!

Waarom kiezen voor onze 'Service & Software'?

01

Groenmanager : een centrale coördinator, of groenmanager, zorgt voor de optimale organisatie en werking, zet de benodigde protocollen op en faciliteert de samenwerking tussen verschillende actoren.

02

Effectieve samenwerking: onze PDCA-tool faciliteert samenwerking binnen je organisatie en met externen. Van beheerplan tot uitvoering, iedereen blijft op de hoogte en kan feedback geven. Dit zorgt voor een levend beheerplan dat voortdurend verbetert.

03

Continu proces van verbetering: regelmatige leermomenten en overlegmomenten worden ingepland, zodat we samen naar een hoger niveau van beheer kunnen groeien.

04

Uitgebreid netwerk: of je nu behoefte hebt aan gespecialiseerde kennis of gewoon wilt dat het beheer voor je wordt uitgevoerd, wij hebben de juiste mensen en middelen om dit te realiseren.

05

Ontzorging op maat: we bieden een totaaloplossing voor groenbeheer, van planning tot uitvoering, waardoor die zorgen voor jou weg vallen.

bottom of page